Ønsker til pige på 2 år

Brystforstørrende operation #2

3D Scanning

logo

Mine tanker kører på højtryk disse dage.
“Er det mon den rigtige størrelse jeg har valgt?”
“Bliver de alligevel for store?”

For selvom det er smart at stå med implantater i forskellige størrelser, og putte ned i en sports bh, så er det altså alligevel svært at danne sig et ordenligt billede af resultatet.
Forskellen mellem 350 ml og 450 ml synes jeg var uendelig lille da jeg stod med implantaterne i hånden, men ret stor så snart de kom i bh’en.

Så da jeg modtog en mail fra Nygart om en gratis 3D scanning, blev jeg nødt til at slå til, og tage turen til København én gang til 🙂 og selvom jeg endte med at vælge samme størrelse som min kommende kirurg (Jesper) anbefalede, fortryder jeg ikke at jeg brugte tid på scanningen. For når det omhandler noget, hvor der ingen fortrydelsesret er, så er det altså med at være sikker i sin sag.

Det er lidt vildt at man kan – altså se sin egen krop med en helt anden størrelse bryster. Ét er billederne jeg har, men noget andet er da jeg stod dér, MED tøj på og 3D briller, og kunne se min nøgne krop, fra alle vinkler, men store flotte bryster. Det var virkelig mærkeligt og ikke mindst fedt.

15369639_10210868898176437_1430289068_o           15398977_10210868898216438_1207070675_o

Jeg fik det ud af scanningen som jeg ville – den gode fornemmelsen i både mave og hjerte, om at størrelsen var helt som jeg ønskede. For selvom 425 ml lyder af meget, så er jeg altså ikke en streg i luften på trods af at jeg er en str. small. Billederne viser vidst meget godt min mor mave 😉

Underskriften blev sat, og jeg har nu en tid til en bryst forstørrende operation d. 15-02-17. Dagen før min fødselsdag – behøver jeg sige at jeg glæder mig? 🙂

//Nathasja

Læs gerne del 1 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til pige på 2 år