DIY: 2017 kalender

DIY: Børne make-up

15608488_10211001999703892_1629444160_o

Alba elsker at lege med mine make-up pensler, og hun elsker at “sminke” sig. Men min jagt i diverse legtøjsbutikker, resulterede desværre ikke som forventet. Hvorfor kan man ikke få sminke i plastik som da jeg selv var barn?

Min mor har gemt mit, men det har altså fået patent på børnebørnenes legeværelse, så muligheden for at hapse det tilbage, er der ikke – men jeg ved det findes! Eller gjorde engang?

Det eneste jeg kan finde af “børne sminke” er nemlig det farvelade som BR og Toysrus har, og det er Alba altså stadig for lille til at må bruge.

Så da jeg efterlyste plastik make-up på Facebook, kom en veninde med et tip, som jeg fluks deler her 🙂

Du skal bruge: 
1. Tomme make-up bøtter (Dét havde jeg ikke tålmodighed til at vente på, så jeg røg fluks afsted i Normal, hvor jeg købte det billigste make-up jeg kunne finde)
2. Neglelak i ønskede farver

Sådan gør du: 
1. Tøm make-up’en fra de ønskede bøtter. (Jeg brugte et fondue spyd 😉 )
2. Rengør dem med vand og lad dem tørre.
3. Fyld neglelak i den ønskede farve i bøtten.(Det er nemmest at hælde neglelakken i, da det giver en mere ensartet flade. Brug gerne en lidt tynd neglelak. Dem jeg brugte fra Chanel var for tyk i konsistensen, og kunne derfor ikke hældes i)
4. Lad det tørre, og hav en helveds masse tålmodighed. (Her tog det et døgns tid før det var gennem tørret)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det er blevet SÅ fint, og jeg er sikker på at det bliver et hit hos min lille pige 🙂 Er dog spændt på om det holder, eller om det vil krakelere med tiden. I så fald, smider jeg bøtterne af hos en veninde der kan give dem en tur under hendes UV-lampe.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis der sidder en som alligevel ved hvor der kan købes sminke i plastik, så sig endelig til 🙂

//Nathasja

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: 2017 kalender