DIY: Børne make-up

Dyrt dukkehus – billige møbler

p1020187

Dukkehus fra Le Toy Van

Det har hele tiden været planen, at Alba skulle have et dukkehus i julegave. Men da hun kun er 2 år, var der lidt betingelser og krav det skulle opfylde. Det skulle være robust og gerne af træ, og så skulle det have en størrelse, hvor hendes hænder nemt kunne komme rundt i “huset” uden at alt væltede.

Men de fine dukkehuse i træ, koster altså en bondegård (eller 1299,- 😉 )
Jeg er typen, der bliver en smule nærig når det omhandler legetøj til lopperne, hvor jeg ikke har den fjerneste idé om hvorvidt det hitter eller ej. Så da jeg så prisen på det fine dukkehus, som vel og mærket var uden møbler og dukker, så gik jeg i gang med at finde alternativer.

p1020192

Jeg fandt et dukkehus på dba.dk, præcis magen til det der stod øverst på ønskesedlen, til 300 kr.
Men når man nu “kun” har givet 300 kr for dukkehuset, så synes jeg altså det er for dyrt at give 300 kr for 4 dukker dertil, eller for møbler for den sags skyld.

Ebay har alt – også dukker og møbler i træ, og jeg skal da indrømme, at jeg var ved at falde baglæns da jeg så deres priser. 40 kr for 6 dukker. Det er sikkert ikke samme kvalitet osv som de originale fra Le Toy Van, men som en start er de altså ganske udemærket. Eneste minus (fra morens side) er alt alle møblerne fra Ebay er i pink. Men dem kan man jo altid male, eller dekorere selv 🙂

p1020201

p1020203

Alba forstår endnu ikke dukkehus “legen”, så pt. står dukkehuset blot på hendes værelse til pynt, og som hus til hendes store dukker 😉

p1020195

Link til dukker fra Ebay finder du her.
Link til møbler fra Ebay finder du her.

//Nathasja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Børne make-up