Dyrt dukkehus - billige møbler

Brystforstørrende operation #3

Forberedelse

logo

Fuuuck… Det er allerede to måneder siden at jeg bestilte tiden til min brystforstørrende operation, og idag er der kun én måned til. Synes ellers at der var læææænge til februar, da jeg bestilte tiden tilbage i november måned, men nu er det altså lige om lidt!

Jeg har intet hørt fra Nygart siden jeg var til 3D scanningen tilbage i november, hvor depositumet også blev betalt. Synes faktisk det er lang tid at gå uden kontakt, eller en kvittering på de overførte penge (eller er det bare mig?) Bare der ikke er gået et eller andet galt som gør at jeg ikke har fået den aftalte tid. Må vidst hellere sende dem en mail og følge op.. #kontrolfreak

Men jeg glæder mig virkelig! og jeg er så spændt. Jeg har den følelse i maven, som dengang man pakkede hospitalstasken inden man skulle føde. Dén følelse er altså svær at forklarer, men det er noget helt specielt. Jeg har faktisk pakket en taske, og det er jo fuldstændig ligegyldigt, da jeg kommer hjem to timer efter operationen 😀 Men jeg er ved at være SÅ klar!

p1150330

Udover at bruge ventetiden på at glæde sig, er der også nogle ting jeg skal have skaffet mig, inden operationen. Ligeledes er der ting jeg ikke må 4 uger før og efter operationen 🙂

Ting jeg skal have købt:

 • Tør shampoo
  (Ingen bad før 3. dagen. Trucker bad og tør shampoo bliver min redning)
 • Batterier til fjernbetjeningen til min elevationsseng
  (Man må kun sove på ryggen de første 14 dage efter operationen, så hvis jeg skal kunne overholde det, bliver jeg nødt til at sætte sengen i position så jeg ikke har mulighed for at “bevæge” mig 😀 )
 • Trøjer med lynlås
  (Anbefaler de hos Nygart. Hænder over hovedet er vidst no-go i starten)
 • Smertestillende
 • Tubetoppe
  (Tænker igen det må være mest praktisk hvis hænderne ikke skal over hovedet?)

p1150327

4 uger før (og efter) operationen må man ikke følgende:

 • Spise smertestillende lægemidler som Magnyl, Aspirin, Ipren eller lægemidler som virker blodfortyndende f.eks fiskeolier og E-vitaminer.
 • Få lavet tatoveringer, piercinger eller få foretaget større tandlægearbejde.
  (Tænker at permanent make-up også indgår i denne kategori. Mine øjenbryn trænger ellers til en optegning, men det må så bliver engang i april – sorry eyebrows)
 • Ryge

En masse spørgsmål og tanker kører selvfølgelig rundt i mit hovede..

Hvornår kan jeg mon køre bil igen?
Mon jeg skal have lagt kateter under operationen?
(Det skal altså lige siges at jeg aldrig har været i narkose før, så jeg aner virkelig intet om sådan noget. Jeg måtte lige hive fat i min svigerinde som er sygeplejerske, og hun mente bestemt ikke at de lægger kateter ved så kort en operation. Håber dælme hun har ret)
Hvornår får man følelsen tilbage?
Hvordan forklarer man et barn på 4 år at ens bryster pludselig er blevet store?

Sidst nævnte spørgsmål er nok det jeg har det “sværest” ved. For hvordan forklarer man sine børn, at man ikke har været tilfreds med sin egen krop, når man samtidig ønsker at de skal være tilfredse med deres? Hvad er pædagogisk korrekt at sige? og skal jeg fortælle ham det før eller efter?

Malik nævner jo selv at mine bryster er blevet små, fordi Alba har spist alt mælken. Så måske jeg kan kringle historien den vej rundt – selvom det i princippet er rigtigt 🙂

//Nathasja

Læs gerne del 1 her.
Læs gerne del 2 her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyrt dukkehus - billige møbler