Udsalgskup med 50% + gratis kredit

Swiss Clinic skin roller – pengene værd?

I ser dem sikkert alle vegne på de sociale medier, og når man læser om de “vidunderlige skin roller” så er der jo ikke grænser for hvad den roller kan klare. De fleste blogindlæg og anmeldelser er desværre tit #sponsoreret, og jeg er (stadig) rigtig skeptisk for anmeldelser hvor anmelderen har fået penge, eller produktet gratis. (Roser man ikke altid ting man får gratis, i håb om at man så vi få et gratis produkt igen?)

Jeg har derfor købt denne fantastiske skin roller fra Swiss Clinic, for at teste om den virkelig er pengene værd 🙂

p2060572

Ret skeptisk over at skulle sætte nåle i mit ansigt (tænk hvis det gjorde mere skade end gavn) kastede jeg mig ud i det.

Swiss Clinic anbefaler at man anvender sin Skin Roller i 7 dage, og derefter holder 7 dages pause. Hver behandling skulle gerne tage mellem 5-7 minutter, men første gang måtte jeg stoppe efter 4 minutter. Min hud brændte, og det føltes ikke længere rart. Med tiden er min hud blevet hærdet, og nu kan jeg snildt rolle i 7 minutter.

Du skal bruge:
– Skin Roller
– Serum
– Bakteriedræbende spray

Gør det ondt?
Nej, det synes jeg ikke. Det kilder lidt, og nogle steder mærker man det mere. Personligt synes jeg at panden er det sted det mærkes mest. Efterfølgende føles det lidt som en mild solskoldning på kinderne, og mine kinder var faktisk også røde dagen efter.

Skal man vælge 0,2 mm eller 0,5 mm?
På Swiss Clinics hjemmeside kan man via en guide finde ud af hvad for en størrelser man skal vælge, alt efter hvilket område man gerne vil rolle.
Jeg har købt min roller i Matas (de forhandler produkter fra Swiss Clinic) og da jeg spurgte til størrelse, anbefalede de 0,5 mm. Ikke fordi jeg har rynker, eller noget der tyder på at jeg snart begynder at få det (ville også være pænt træls eftersom jeg kun er i starten af 20’erne) Men de oplevede simpelthen at folk kom igen et par måneder efter at de havde købt 0,2 mm. Deres hud havde vendt sig til 0,2 mm, så de rykkede en gang op, så deres hud igen fik “udfordring”.

Step-by-step
1. Spray din Roller så den er fri af bakterier
2. Brug din Skin roller
3. Spray din Roller igen og læg den tilbage i etuiet
4. Smør Serum i ansigtet

Lige efter man har brugt sin Skin Roller, er man ret rød i hovedet, og jeg synes det brændte en smule. Jeg har derfor sat min serum i køleskabet, så den kan “nedkøle” huden 🙂

skaermbillede-2017-02-06-kl-09-50-04

Resultat
Jeg har nu brugt min Skin Roller i 7 dage, holdt 7 dages pause, og brugt den igen i 7 dage. Min hud er blevet mere blød, men ellers synes jeg ikke der er nogen ændring. Mine urenheder forsvinder de 7 dage jeg bruger min Skin Roller, men kommer så tilbage de dage jeg holder pause.
Jeg ved ikke om jeg ville købe en Skin roller hvis jeg havde den erfaring som jeg har i dag. Jeg tror det ikke 🙂

desktop7

Dag 1                                                                                     Dag 21

//Nathasja

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgskup med 50% + gratis kredit