Svampede bananmuffins med chokolade

Brystforstørrende operation #4

Dagen før operationen

logo

Shit altså.. Så er det i morgen jeg skal igennem operationen. Som månederne er gået, er jeg blevet mere og mere utilfreds med mine bryster, og derved er mine forventninger til operationen steget. Jeg er SÅ bange for at blive skuffet! Ikke fordi jeg tror resultatet bliver dårligt, men simpelthen fordi forventninger er tårnhøje, så jeg tror de bliver svære at få indfriet.

Jeg HÅBER jeg i morgen kan sige “Det er LIGE som jeg forestillede mig” 🙂 Håber dælme de kommer til at ligne de bryster fra 3D scanningen.

Dagen i dag har været underlig. Jeg har haft hjertebanken og tankemylder. Tænk hvis det nu alligevel ikke er den rigtige størrelse. I starten var jeg bange for at de ville blive for store, men nu er jeg nok mere bange for at de bliver for små. Jeg har googlet hele dagen, og jeg må indrømme at jeg til sidst havde sådan en hovedpine at jeg måtte stoppe. Jeg må stole på at kirurgens vurdering af størrelse (i forhold til min krop) er den rigtige.

Noget jeg er spændt på at finde ud af er HVOR ondt det gør?! Der står jo alt fra jeg-vil-hellere-føde til jeg-synes-ikke-det-gør-spor-ondt på nettet, og eftersom jeg både har en fødsel, et kejsersnit, tatoveringer og permanent make-up at sammeligne med, er jeg spændt på at kunne kategorisere denne smerte.

I morgen kl. 14:00 går det løs, og kl. 18:30 skulle jeg være klar til at komme hjem. Jeg skal som forventet være fastende hele dagen, så tiden skal fordrives med en shoppetur i Fields 😀

Mathias bliver ved med at spørge “Er du ikke nervøs?” og til det må jeg sige: nej, det er jeg ikke. Men jeg er utrolig spændt, og jeg glæder mig ufattelig meget!

De sidste billeder af mine nuværende bryster er nu taget, og jeg er nok så klar som man kan blive.

Ønsk mig held og lykke! 😀

//Nathasja

Ps. Følg mig gerne på Instagram hvis I vil følge med i morgen, og de efterfølgende dage 🙂

Læs gerne del 1 her
Læs gerne del 2 her
Læs gerne del 3 her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede bananmuffins med chokolade