Brystforstørrende operation #6

Musthaves til børnegarderoben

Indeholder affiliate links. 

Foråret nærmere sig, og det samme gør alle forårskollektionerne. De fleste brands har allerede lanceret deres SS17 kollektion, og der er (igen) i år SÅ mange musthaves til Albas kommende garderobe.

En af de hjemmesider jeg virkelig elsker at shoppe børnetøj hos er denne. De har alle de mærker jeg fortrækker, lynhurtig levering og ALTID gratis fragt 🙂 Udover dette, så er der mulighed for at betale med børnepenge (dvs. du får dit tøj et par dage efter din bestilling, men betaler først når du får børnepenge på kontoen) Dét er da smart 😉 Du kan læse mere om børnepengebetaling lige her.

alba-garderoba-21. Bluse fra Petit by Sofie Schnoor 2. Sommerhat fra Wheat 3. Bluse fra Marmar 4. Kjole fra Wheat
5. Bloomers fra Wheat 6. Sandaler fra Angulus 7. Spænde fra Bows by Stær

Alba er nu i en alder hvor jeg ikke længere kigger efter bodystockings. Vi er så småt begyndt på pottetræning, og der er løsningen med knapper forneden bare ikke en særlig god idé. Selvom jeg i starten faktisk synes det var umuligt at finde pæne overdele som ikke var en body , så kan jeg da alligevel se på mine collager at det vidst gik meget fint 😀 Hold nu op hvor bliver det en dyr periode vi går i møde.

alba-garderobe-1

1.  Jakke fra Mini a ture 2. Gummistøvler fra Aigle 3. Termojakke fra Wheat 4. Termobukser fra Wheat
5. Hue fra Huttelihut 6. Regndragt fra Mini a ture

Forårssjakke, termotøj, regntøj, gummisko, gummistøvler og sandaler. Der skal meget til hver gang der skiftes sæson, og det kan hurtigt blive en dyr affærer. Brug evt. termojakken som overgangsjakke, eller køb en forårsjakke som er vandtæt, og brug den som regnjakke. Mix på kryds og tværs, og spar derved lidt penge.

alba-garderoba1. Bluse fra Marmar 2. Leggings fra Marmar 3. Bluse fra Marmar 4. T-shirt fra Wheat 5. Cardigan fra wheat 6. Sweat fra Petit by Sofie Schnoor 7. Bluse fra Petit by Sofie Schnoor 8. Bukser fra Hummel
9. Bukser fra Marmar 10. Bukser fra Petit by Sofie Schnoor 11. Busker fra Marmar
12. Støvlet fra Angulus

 

alba-garderobe-3

En fast del af Albas garderobe er Levis leggings, hulmønstrede cardigans fra Noa Noa miniature samt basic bluser fra Marmar. Det er uanset om vi snakker sommer eller vinter, så er disse items altså uundværlige.

Er i begyndt at tænke på forårstøj etc. til de små? 🙂

//Nathasja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystforstørrende operation #6