Sommerhygge og fredagsrock

Brystforstørrende operation #7

14 dage efter operationen

logo

Der har været lidt stille omkring mine indlæg omkring min #brystforstørrende operation, men sagen er den, at der faktisk ikke har været så meget at skrive om 🙂 Jeg har det godt og er ikke øm mere, her godt 14 dage efter. Jeg har løbende skrevet lidt ned, og fået svar på mange af mine egne spørgsmål som jeg skrev om i dette indlæg.


Dag 12: Jeg har været ude og køre bil. Altså sådan selv og helt alene. Dét var virkelig underligt at blive “sluppet løs” igen efter 12 dage inde, men virkelig også tiltrængt. Jeg kørte med en følelse af at jeg havde glemt noget, eller var i gang med at gøre noget ulovligt – for der stod jo at man først måtte køre bil igen efter 14 dage. Men jeg havde et vigtigt ærinde som jeg var nødsaget til at få ordnet, så jeg gav bilen en chance. Heldigvis en bil med automatgear, så det gik super fint 🙂 Jeg har ingen ømhed mere, og jeg skal virkelig tage mig selv i at huske, at jeg ikke må løfte. Min ryg driller og gør faktisk rigtig ondt, hvis jeg står op i længere tid af gangen.

Dag 16: Jeg har i dag fået fjernet mine sting hos Nygart i København. Det tog sådan ca. 3 minutter og så var jeg ude af døren igen 🙂 Lidt spild af tid at køre så langt for så lidt, men nu er det klaret og sygeplejersken sagde at arrene så ganske fine ud.

Jeg kan helt selv gå i bad nu og åbne/lukke min sports bh samt tørre mig på ryggen. Hold nu op hvor er det lækkert ikke er være så hæmmet mere. Min sovestilling er stadig på ryggen, hvilket helt sikkert også spiller ind i forhold til de pludselige rygproblemer. Jeg savner dog at kunne løfte mine børn og kramme dem – sådan ordenligt og helt ind til hjertet. Dét er nok bagsiden af medaljen hvis der altså skal være sådan en.

skaermbillede-2017-03-04-kl-19-08-16

Inden operationen var jeg inde og få lavet en 3D scanning som skulle give et mere realistisk billede af størrelsen på de kommende bryster. Billederne ses herover. Selvom der er 25 ml mindre i hvert bryst, så ligner det ret godt alligevel. Jeg synes faktisk de ser større ud forfra – men mindre ud fra siden. Måske det bare er min mave der er blevet tykkere 😉 Må snart tage mig sammen hvis jeg skal i en bikini til sommer.

Børnene har underligt nok slet ikke kommenteret på mine bryster, og det var ellers noget af det jeg tænkte meget over inden operationen.

Næste (og forhåbentligt sidste) gang jeg skal forbi Nygart bliver til en 3-måneders kontrol, hvor Jesper skal tjekke at alt er som det skal være.

//Nathasja

1 kommentar

  • Lotte

    Ja tosset måske … men jeg tog sgu skridtet og var hos Jesper trillingsgaard idag (først nu ser jeg du skriver Jesper )… han var jo SUPER sød..
    Så 13/12 … og han foreslog faktisk 450… prøve i tee shirt er jo svært at bedømme … men jeg ville bare sige – tak fordi du lige smed den der 3D op.. giver sgu et godt billed af det hele ….

    Yaii 13/12 bummmmm

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhygge og fredagsrock