Børneloppen i Valby

M2 serum – virker det?

p2090638

Endnu et skønhedsprodukt som florerer alle steder på de sociale medier. Men er denne halvdyre serum virkelig pengene værd? Jeg har testet den de seneste 4 uger, og mine før/efter billeder taler vidst for sig selv.

Mit indlæg er ikke #sponsoreret – så dette indlæg er altså skrevet lige fra hjertet, og uden nogen form for photoshop (hvilket man vidst også kan se på min knap så pæne hud) 😉

m2-serum

 Før og efter.

p3210987

Efter 4 uger.

Jeg har brugt serumen hver aften (okay – jeg har ikke gjort det hver aften. Faktisk er der gået mange dage i mellem at jeg huskede at bruge den) de sidste 4 uger, og resultatet kan både ses og mærkes. Jeg har fået SÅ lækre og fyldige vipper!

“Anvend M2 Beauté Eyelash Activating Serum hver aften, efter du har fjernet al øjenmakeup og afrenset øjenområdet. Påfør serummet med ét penselstrøg på samme måde som en flydende eyeliner – langs øjenlåget. Lad serummet tørre. De første resultater kan ses efter 6-8 uger, mens det endelige resultat kan ses efter 16.”

Den er absolut en anbefaling værdig, og det er klart noget jeg selv vil bruge fremadrettet 🙂

//Nathasja

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børneloppen i Valby