Albas ønsker - fødselsdag, advent og jul.

Børnefødselsdag med tema: Tivoli 🎡

Indlægget indeholder affiliate links. 

img_0063

Det er ingen hemmelighed, at jeg synes det har været utrolig svært at finde et tema til Albas fødselsdag. Hun har endnu ikke selv nogle ønsker, og jeg følte ikke helt for at hoppe med på “Unicorn” bølgen.

Gennem hele året har vi været en del i Tivoli, hvilket har passet Alba glimmerende. Vi taler tit om vores ture, og derfor var det oplagt at skabe en fødselsdag, med en masse minder derfra 🙂

img_0343Invitationerne er lavet i Photoshop og printet på tykt papir. Billet-rullen er købt i Søstrene grene for nogle år tilbage.

img_0086

img_0096

img_0012Popcorn kasserne er købet her. Nede i er sat et stykke oasis/blomsterskum, silkepapir, en hjemmelavet vindmølle, et flag, en ballon og nogle billetter 🙂 En nem og hyggelige dekoration på bordet.

img_0034Æblekasserne er fra Silvan. Candyfloss maskinen er købt på Radbag.dk. Den røde zink spand er fra IKEA. Kræmmerhusene til candyfloss er rullet papir. Den lille zink spand er fra Søstrene grene og var fyldt op med sukker 🙂

img_0113De små æsker var til gæsterne da de gik hjem – fyldt med godter 🙂 Æskerne er fra Søstrene grene.

img_0076Den rød-hvid-stribet baggrund er lavet ud af crepruller og sat fast på væggen med elefantsnot.

img_0110Den røde zink spand er fra IKEA.

img_0109

img_0107Bland-selv-slik beholderen er fra Flying Tiger.

img_0106Skiltet er lavet ud af en træ lægte og en klat rød maling 🙂 Pilene er lavet i Photoshop, printet på papir og efterfølgende lamineret, klippet ud og sat fast med elefantsnot.

img_0103Pariserhjulet til muffins er købt på eBay.

img_0101

img_0102Den store zink spand er fra Biltema og slikkepindende er købt i Søstrene grene.

img_0064Ingen tivoli fest uden “forlystelser”. 🙂 Ænderne er fra Normal (9 stk til 25 kr) Stangen er et fiskenet fra Biltema hvor vi har pårstat en krog. Krogene på ændernde er også fra Biltema.

img_0074Boldkast bestod af tomme dåser indpakket i gavepapir. Gavepapiret er købt i Netto.

img_0341En gammel slikautomat med “skrammel” i. Den er købt på dba.dk, og planen var/er at den skal sættes i stand og fyldes med M&M’s 🙂 Indtil da, høster den en masse 2-kroner.

img_0342Udover andedam og boldkast, blev børnene malet med ansigtsmaling. Vores maling er herfra.

Alba havde en dejlig fødselsdag og vi er begge helt udkørte her dagen efter. Godt der er 6 måneder til næste fødselsdag 😉

/Nathasja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Albas ønsker - fødselsdag, advent og jul.