20% på Bisgaard gummistøvler

PearlWax – få 10% på startpakken

 

img_2393 img_2394

Dette indlæg indeholder reklame samt reklamelinks. 

Sommeren er på vej, og det betyder at vi forhåbenligt snart slipper for at gå med lange bukser. Der er bare ét minus ved det – vinterpelsen på benene.

Jeg er ikke fan af kropsbehåring, men alligevel er jeg så tilpas doven, at jeg om vinteren godt kan “springe over hvor gærdet er lavest” når det kommer til mine ben. Ærligt – så synes jeg det tager for lang tid i forhold til hvor længe det holder.

Men nu kommer sommeren snart, og hårene på benene skal væk. I den forbindelse har jeg fået lov at teste PearlWax, og lad mig bare sige; Jeg er imponeret.

Jeg har før prøvet voks hos en kosmetolog, og PearlWax er altså et super alternativ til de dyre voks-behandlinger. Det kan altså præcis det samme; Fjerne hår.

Der er selvfølgelig lidt mere arbejde i at vokse sine ben end at barbere dem. Til gengæld vokser hårene ikke lige så hurtigt ud, og du slipper derfor for at vokse dem så tit.

Lige nu kan du få et startsæt (som på billedet) til kun 359,- (og der er gratis fragt)
og ved brug af koden; 10-PROCENT får du yderligere 10% 😀

Du kan købe dit startsæt lige HER. 


Jeg lod mit voks størkne i varmeren, og genbrugte den ved næste behandling. Jeg ved ikke om man “må” dette, men det virkede altså fint og man sparer derved nogle penge.

Maskinen er idiotsikker at bruge! Du kan ikke gøre det forkert.

Sådan gør du:

1. Hæld perler i varemen.
2. Skru helt op og vent på at perlerne er smeltet (tager max. 5 min)
3. Skru ned for temperaturen.
4. Smør voksen på det ønskede område.
5. Vent 30 sek. (eller mere)
6. Hiv af.


Jeg synes det var lidt svært i starten, at finde ud af hvor meget/lidt voks der skulle på hvert område. Min erfaring var, at hvis laget var for tyndt, og ikke havde siddet længe nok, så kunne man ikke “rive det af” i ét stykke, men fik derimod en “tyggegummi” konsistens – uden gode resultater.

Så på med et godt lag, og lad det tørre til det er godt stift. Det bedste resultat opnåes hvis området med voks ikke har været for stort, men man finder hurtigt ud af hvad der virker for en, og hvad man selv synes giver det bedste resultat. Personligt synes jeg at voks i farver (i mit tilfælde brun) var nemmest at arbejde med, da man derved kan se hvor man er kommet til.

PearlWax kan anvendes alle steder på kroppen – også intimt.  Jeg er selv blevet ret vild med at bruge det omkring mine øjenbryn og i armhulen 🙂

Jeg har forsøgt at lave en video – idéen var bedre end det endelige resultat – men her er den:

       

/Nathasja

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% på Bisgaard gummistøvler