Black Friday - Den store shoppeguide

Når et nytårsforsæt bliver til et nytårsfortsæt..

Nytårsforsæt. Det er altid sådan et punkt jeg spekulere meget over når vi nærmer os udgangen af et år. Tænker tit på, om jeg mon fik gjort, sagt og set de ting jeg gerne ville. Om jeg får det fulde ud af mit liv, og om jeg ser tilbage på en masse minder, eller om tiden bare har været forgået.

De grunde, er grunden til at jeg sætter mig nogle “mål” for det kommende år, og at jeg kigger tilbage på mine tidligere nytårforsæt, og gør mig nogle tanker omkring dem – og specielt dem som jeg ikke har formået at opfylde.For der var jo en grund til at jeg lavede dem, og der var jo en grund til at jeg ønskede at de skulle ske. Så hvorfor har jeg ikke formået at gøre det?

De sidste 7 år (uden pis!) har jeg haft en eller anden idé om at jeg skulle kunne løbe 5 km uden pause – for det kan alle mennesker jo? Så det skal jeg da også kunne.. Mine knæ og manglende motivation er nok den største grund til, at jeg stadig ikke kan løbe de skide 5 km.. Men nu har jeg købt halvdelen af Kaisersport.dk, fået de helt rigtige løbesko og fandme også tilmeldt mig til Feminas kvindeløb til maj. NU gør jeg det sgu!

På nogle punkter synes jeg det er en smule plat med alle de nytårsforætter. Alligevel kan jeg godt lide lige at stoppe op, tænke over livet, lade det negative blive, og tage alt det positive med videre..

Mine nytårsforsæt er måske lidt mærkelige i forhold til så mange andres, men jeg er virkelig ikke en “spis sundt og tab dig”typen – for jeg ved allerede fra start at jeg ikke kan holde det 🤭


Sidste års nytårsforsæt: 

1.  Kunne løbe 5 km uden pause.
Update: Det kan jeg stadig ikke. Jeg er faktisk elendig til at løbe, og jeg tror aldrig jeg lærer det.
Konklusion: Jeg er pisse doven, og elendig til at presse mig selv.

2. Mine børn skal ikke mangle strømper.
Update: Holdte næsten dette nytårsforsæt – det gik først galt her i december. Men ellers har de begge været godt dækket ind, og jeg har været meget bedre til at få vasket løbende (og lagt lortet sammen)..
Konklusion: Godt jeg købte halvdelen af Primark sidst jeg var i London.

3. Høre mine børn grine HVER dag.
Update: Det bedste og mest vellykkede nytårsforsæt som jeg faktisk har holdt! (På nær de dage hvor jeg ikke har været sammen med dem)
Konklusion: Livet er sgu bare dét bedre når man griner sig igennem det.

4. Blive bedre til at spare op.
Update: Det blev så heller ikke i år jeg lærte dét. Satser på at jeg lærer det i 2019.
Konklusion: Jeg lever nok bare i nuet og tænker ikke så langt ud i fremtiden.

5. Lære at snakke svensk.
Update: Tror jeg var ret fuld da jeg lavede dette forsæt…
Konklusion: Kan stadig ikke snakke svensk.

 

Nytårsforsæt for 2019:

1. Løbe 5 km uden pause.
Jeg fortsætter med dette forsæt! Det må da kunne lade sig gøre..

2. Springe tandemsudspring med min bror, når han fylder 30 år til april.
Jeg vil sindssygt gerne, men jeg ved at jeg er en kylling når det kommer til stykket. Men NU har jeg sagt det højt, og jeg har lovet ham at gøre det. Så nu bliver jeg nok nødt til det – tænker jeg.

3. Lære mig selv, ikke at spekulere over hvad andre tænker og synes om mig.
Tænker jeg ikke er den eneste der har det på den måde. Det sidste halve år, er det virkelig gået op for mig, hvormeget tid og negativ energi jeg bruger på at overtænke alting. Men det kan være pisse ligemeget! Det vigtigste er at man selv er glad og tilfreds med sin tilværelse.

4. Være endnu mere deltagende og nærværende i loppernes liv!


Loppernes far og jeg lavede ét fælles nytårsforsæt sidste år, og det var at jeg skulle gå hjemme og tage mig af børn og hus når min kontrakt i Vero Moda udløb. Den beslutning tog vi, da vi gerne ville noget mere med livet, end det typiske familieliv.

Ting vi talte om at vi ville med den beslutning:

– Besøge Mathias (Loppernes far) på hans job, de dage han ikke kom hjem og sov. (80 km hver vej)
– Kunne mødes i København, tivoli etc. en eftermiddag med lopperne – selvom det var tirsdag.
– Gøre hver dag til noget specielt – og helt undgå at være en del af det klassiske hamsterhjul.
– Rejse til varmen, når vejret var dårligt i Danmark. Så kunne Mathias arbejde, mens lopperne og jeg kunne hygge os og skabe nye minder.

Det blev dog ikke til noget (eller, det gjorde det en lille smule) af flere forskellige årsager.
Jeg blev hjemmegående, men vi gjorde aldrig alle de her ting som vi havde snakket om. Mathias havde altid alt for travlt, og jeg begyndte sgu at kede mig. Så efter et halvt års tid, droppede vi det.

Så pr. 1/1 er jeg tilbage som butikschef i Vero Moda, efter et halvt års pause, og jeg GLÆDER mig! 🙂

 

/Nathasja

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday - Den store shoppeguide