Når et nytårsforsæt bliver til et nytårsfortsæt..

Australian Bodycare – virker det?

Indeholder reklame samt links.

Det er ingen hemmelighed, at min hud virkelig har været ude af balance det sidste halve års tid – og hvis der er noget som vi kvinder virkelig hader, så er det uren hud! Jeg har prøvet alverdens produkter, været til forskellige behandlinger på skønhedsklinikker – men absolut uden nogen som helst virkning.

De sidste 6 måneder har været fyldt med spekulationer, lidt for meget vin i weekenderne (hurra for søde naboer) og alt for lidt tid til at pleje og rense min hud inden sengetid.  Alt sammen noget min hud virkelig har været påvirket af.

De kloge siger, at huden afspejler hvordan man har det – og jeg kan kun give dem ret.


Jeg har været så heldig at få lov til at teste udvalgte produkter fra Australian bodycare.

Alle deres produkter indeholder “Tea Tree Oil” som er et effektivt naturprodukt mod hudproblemer.

Udover produkter til urenheder, har de også lavet produkter til bla. Psoriasis, skæl, lus, forkølelsessår, og meget meget mere. Se evt. nedestående billede.

 

Australian Bodycare tilbyder gratis fragt ved køb over 99,- og så har de virkelig hurtig levering!
Jeg havde mine produkter allerede dagen efter.

Udover hurtig levering og lækre produkter, så har de også tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med produkterne, kan du få alle dine penge tilbage. Dét er virkelig god service! og helt sikkert en service de ikke ville tilbyde, hvis ikke det var fordi at deres produkter levede 100% op til deres beskrivelse.

Er du ikke til netshopping, kan deres produkter også købes i Matas og på apoteket.


De første par uger hvor jeg testede produkterne, synes jeg at “problemerne” blev værre. Ikke meget, men stadig nok til at jeg i et kort øjeblik overvejede at stoppe med at bruge dem. Jeg fortsatte dog – og det er jeg virkelig glad for! Produkterne har hjulpet på urenhederne og jeg føler at min hud er blevet finere. Jeg er virkelig fan!

I kan se alle deres produkter lige HER. 🙂

/Nathasja

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når et nytårsforsæt bliver til et nytårsfortsæt..