SMILY - en usynlig tandretning #1

SS21 – Moden bliver;

Udsalget er i gang alle vegne, og man (jeg) kan hurtigt blive drevet af alle de fine styles til næsten ingen penge.

Jeg siger hvert år til mig selv,  at jeg ikke skal shoppe udsalg, da de ting jeg køber tit ender med at ligge i skabet med prismærker på.. Jeg bliver nemlig aldrig RIGTIGT glad for det, og det er tit pga. den billige pris at jeg køber det, og ikke fordi det er en “need-to-have” items. Men OGSÅ fordi jeg køber de helt forkerte vare..

Nyt år, nye regler.. som man siger 🙂

I år udsalgsshopper jeg de ting som kommer i butikkerne IGEN. Altså.. det som bliver den hotteste SS21 mode, og du kan gøre det samme.

Jeg deltog desværre ikke sidst der var fashion week i København (jeg var selv samme dag igang med at presse Lilja ud.. kan man så kalde hende for en fashion baby?) så jeg kan kun research mig til hvad der rør sig i modebilledet, og hvad der KOMMER til at røre sig.

Here it goes..:

Læder

 • Vælg læder i lyse farver. Det vinder altid i sommerhalvåret.
 • Vælg med korte ærmer/korte ben, så du ikke dør af varme.
  Brug din læder allerede nu, med f.eks en bluse under.

Løse kjoler

 • Er igen et hit.

Vest

 • I alle materialer.
 • Brug dine strikveste som bluser til sommer.
 • Vest udover kjoler, både de korte og de lange.
 • Vest som overtøj.

Farver

 • Lyserøde nuancer.
 • Beige, hvid og generelt natur- og tidsløse farver. Du kan derfor med fordel godt investere i en dyre hvid bluse/kjole da den vil holde i modebilledet mange år frem.
 • Pasteller holder igen i år.

Suit

 • Ensfarvet jakkesæt bliver mega HOT.
 • Sæt generelt.

Kraver

 • Store kraver, både som en slags accessories, men også på skjorter, på kjoler osv.

Quilt

 • Quilt bliver også hot. Både som vest, kjole, overtøj.

Mange af tingene, har vi set i AW20 kollektionerne, og det er derfor “nemt” at gøre et godt udsalgskup. Men tænk på farverne, materiale mm. Vi kan jo håbe på et lunt forår, og der er det måske ikke lange læderbukser og en oversize kjole med lange ærmer man foretrækker  🙂

Jeg vil gerne købe én ting fra hver “kategori” på udsalg. Så er min garderobe nemlig klar (modemæssigt) til en ny sæson uden at det koster en bondegård. Dét er Rasmus (og nok heller ikke min bankdame) ikke enig med mig i.

Der skulle have været fashion week i starten af februar, men grundet corona er det hele stadig meget usikkert. Det sidste jeg har hørt er at der vil være shows, men de vil blive vist digitalt/online. Jeg er lidt i tvivl om folk udefra (som mig der bare er pisse nysgerrig) kan få lov at deltage.

Alle styles jeg linker til herunder er derfor UDSALGS styles, som kommer til at hitte i SS21.

Gul kjole fra Mads NørgaardPink kjole med pufærmer fra Vero ModaPink kjole med mønster fra Selected Femme •
Lyserød kjole fra GestuzBlå kjole med tern

Pink jakkesæt fra H&M • Jakkesæt i mintBukser med blomsterprint • Blå bukser • Leopard sæt

 

Grøn læder vest • Hvid pynte krave • Beige læder kjole til 89,95 • Lyserød skjorte med stor krave •
Grøn nederdel i læder til 79,95 

 

 

Lysegrå vest med knapperMørkegrå vest fra Global FunkTernet vest fra Moves by Minumum • Strikket kjolevest fra Moves • Vest med blomster i det blødeste quilt 

God shoppelyst 🙂
Kh Nathasja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMILY - en usynlig tandretning #1